Ако имате домашно животно, вероятно сте се забавлявали с някои

...
 
Ако имате домашно животно, вероятно сте се забавлявали с някои
Коментари Харесай

Ако домашният ви любимец прави това, значи има нужда от помощ

 

Ако имате домашно животно, евентуално сте се забавлявали с някои от осъществяванията им. Но въпреки всичко знайте, че в случай че вашият любим опира главата си в стената, би трябвало неотложно да се обърнете към ветеринар!

Когато вашият любим непрекъснато опира главата си в стената, това е симптом за по-големи проблеми. Причината за това основателно държание може да бъде, че страдат от увреждане на нервната система. Има редица аргументи, заради които нервната им система може да бъде нарушена – включително инфекции и тумори.

Изглежда благо, че домашните любимци опират глава в стената, само че в действителност това е симптом, че е пристигнало време да се бие паника. Домашните питомци не умеят да беседват с хората, те не могат да се оплачат, че ги боли, само че в случай че не се вслушаме в тези признаци, здравето им и даже животът им може да бъде под опасност.

В такива обстановки би трябвало да се работи бързо! Тежестта на положението им зависи от това какъв брой постоянно и за какъв брой дълго се притискат към стената.

Важното е колкото се може по-бързо животното да бъде прието в болница. Само ветеринарите могат да дефинират от каква болест страда вашето животно и да дават нужната помощ, с цел да живее благополучен и здрав живот.

Домашните животни не приказват и нямат различен метод да ви предупредят за своята болежка. Ако питомецът ви на няколко пъти е навел глава към стената, не би трябвало да се смеете и да вършиме фотоси за обществените мрежи. Окажете му здравна помощ. Той би направил същото за вас.

Познавате ли някой, който има домакински любим? Тогава не забравяйте да споделите информацията с тях. Кой знае… Може би по този начин ще спасите живот и ще бъдете воин в очите на вашите близки и другари.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР